Műszaki szolgáltatás
felsőfokon

Hírek

2018. január 22.
Megújult a Műegyetem műholdvezérlő állomása
A SMOG-1 vételére készülve új antenna és forgatórendszer került a Műegyetem E épületének tetejére.
Forrás »

2016. junius 3.
Nyertes a Hepenix-SZTAKI konzorcium!
Nagy örömmel értesültünk róla, hogy az EUREKA_15 "Az EUREKA programban való magyar részvétel támogatása" c. pályázati felhívásra január 6-án beadott pályázatunk a 3 támogatott projekt között van.
Tovább »

2016. május 9.
Megalakult az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform – A Hepenix Kft. az alapító tagok között!
Május 6-án hazai kutatóintézetek, oktatási intézmények és magyarországi telephellyel rendelkező vállalkozások részvételével megalakult az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform.
Tovább »

2015. szeptember 12.
Új Dekorobot microoldal
Elkészült a Hepenix Kft. Dekontamináló robotokról szóló bemutató oldala
Tovább »

2015. május 19.
Együttműködés BME Villamosmérnöki és Informatikai Karával
A Hepenix Kft. oktatási tevékenységéhez kapcsolódóan ápr. 15-én együttműködési megállapodást kötött "Szakmai gyakorlati képzési feladatok ellátására" c. témában a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karával.
Tovább »

Üzletágaink

 • Autóipar

  A HEPENIX Kft. egyik fontos területe speciális célgépek készítése gyártásautomatizálás és -vezérlés céljára vezető autóipari beszállítók számára.
  Tovább »

 • Nukleáris ipar

  A HEPENIX Kft. számos referenciával rendelkezik többek között Paksi Atomerőmű, az Országos Atomenergia Hivatal vagy a Canberra Packard Central Europe GmbH számára.
  Tovább »

 • Fogyasztói ipar

  Az autóipar és a nukleáris ipar mellett jelentős terület a fogyasztói ipar is, ahol a HEPENIX Kft. az egyedi berendezések széles spektrumával van jelen a piacon.
  Tovább »

Rólunk

A Hepenix Kft.1991. évi megalapításakor a tulajdonosok – akik akkor a BME Gépszerkezettani Intézetének oktatói voltak – azt a célt tűzték ki, hogy cégünk a magasan képzett, kreatív és szakértő mérnöki tudásbázisunkra építve, az ipar egyedi igényeire rugalmas és innovatív szolgáltatásokkal szállítson felsőfokú megoldásokat.
Tovább »